KLÄDER ÄR A & O.

I vissa fall och jag repeterar vissa fall så är det tillåtet med gympadojor, träningsbyxor och diverse olika plagg skapta för att känna maximal komfort till minimal skönhet, tex vid jogging ENSAM i skogen. 
Såg en spännande syn häromdagen som till "stor" del har lagt grunden för de "lilla" förakt jag känner över den sk. sporty-spicestilen.

Fel:
Vi börjar från början, om du äger, förvaltar eller trånar efter en volvo 240, 440, 740  eller något som överhuvudtaget liknar någon av dessa modeller från 1900-frösihjäl så ligger det kanske genetiskt att mixa gympadojorna som du då bär endast (förhoppningsvis för att det underlättar att trampa på gasen) tillsammans med dina vita uppdragna tubsockor från ge-kås som ett körsbär på toppen till lite urtvättade och trasiga adidas-kickerbyxor som saknar två knappar. Lider du av ovanstående har du antagligen också den obotliga "Helly/Hansen dunjackan från 1995" syndromen.

Men lugn lika säkert som det kommer en avgrund kommer en grogrund!

Rätt:
Det finns egentligen inga rätt och fel vad gäller klädvalet hos en person med tanke på att det speglar personligheter. De är klart att om man väljer ovanstående per automatik så rekommenderar jag att leda in tjej/kill polaren på andra banor tex. löpningsbanan. Vad man borde tänka på är att första intrycket vare sig om det är på Bosses-rör och mek är precis lika viktigt som ett intryck hos Reinfeldt him self. Ingen vet vem Bosse känner och till och med en stadsminister skall laga rören och bilen. En tumregel som tar dig som person till bra höjder är 
-Hel och ren i alla lägen-. Envisas du med att bära slappeplagg året om ta en titt i ett skyltfönster då och då.
Att kläderna skall vara nya och ständigt uppdaterade är för dig som inte tycker de är kul en mardröm att höra men sanningen är faktiskt så enkel som att du ska bära kläder som ger ett helt och rent intryck, först då uppfattas du så som person också. En mekaniker vandrar inte omkring i blåstället hela dagen och en säljare bär inte kavaj 27/4. Men hel och ren utgör den bästa grogrunden för en bra livsstil.

Nicco 

RSS 2.0